Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 23 januari 2014

Mot stank och skitlukt

Av Lena - 23 januari 2014 09:30

Tv 4 har ju Morgon-tv. Varje morgon faktiskt. Hm!

Ett av dessa hade, för en tid sedan, med damen (Marléne Eriksson) som lär oss att vi har så skitigt hemma och det luktar så illa  fast man inte ens har märkt det själv. Klicka här!


 


Några tips från henne:


Grillbriketter i plastburk med hål på locket eller i plastpåse med hål i - mot lukt som fotsvett (lägg den i skon) eller unken lukt i badrum (lägg den i en vacker bytta med hål på locket)


En skål med kattsand mot mögeldoft i källare/badrum


Senapsfrön i en skål mot fukt- och eller källardoft


Bikarbonat i askfat mot fimplukt (eller sluta röka?)


Husmorsknep för storstädning  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se