Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

Helgmeny vecka 7

Av Lena - 15 februari 2013 20:37

Smaskigt värre och både varm och kall mat blir det i helgen!


Fredag:

En gammal favorit: Filé i ädelostsås


Lördag:

Efter en tur till Ikea passar det bra med en hög räkor på tallriken


Söndag:

En skink- eller fläskkarrébit är tänkt att få gotta sig länge i ugnen. Sås och potatis till. 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda Johansson

16 februari 2013 10:08

Så roligt att du bloggar regelbundet igen!
När min dator gick sönder i höstas försvann du ur min favoritlista. Det är först nu din blogg har dykt upp på Svenska Matbloggar, så jag upptäckte till min stora glädje att jag har lite att ta igen! :)

 
Lena

Lena

16 februari 2013 11:21

Linda Johansson: Välkommen tillbaks! Ja, jag hade en tid då jag inte orkade men nu är jag skrivsugen igen! Kul att du hänger med! :)

http://www.almamater.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se