Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

Helgmeny vecka 2

Av Lena - 11 januari 2013 20:52

Fredag:

Räksallad med hemgjord Rhode Islanddressing

räkor, sallad, tomater, gurka, kokt ägg, sparris, paprika, lök, avokado


Lördag:

Varma mackor (baguette med godaste hemgjorda pizzasåsen, skinka och lagrad ost)


Söndag:

Kokt fläsklägg med pepparrot och potatis

 
ANNONS
 
Yassmin

Yassmin

17 januari 2013 11:29

Hejsan, grym blogg med bra recept!
Har du någon mail man kan nå dig på? Jag jobbar för ett nystartat företag som heter Whaam (whaam.com) och det skulle vara superkul om din blogg ville synas på vår sida:) Detta kan även ge mer exponering till din blogg!
/ Yassmin
Yassmin@whaam.com

http://www.whaam.com

 
Lena

Lena

20 januari 2013 01:02

Yassmin: Trevligt att du tittar in och kul att du gillar min blogg. Dessvärre brukar jag inte vilja ha något länkutbyte. Jag länkar till de jag bestämt mig för som jag gillar och har matrelaterade sidor och inga andra. Har heller inget behov av att synas på sidor som inte är matrelaterade. Men tack ändå och lycka till!

http://www.almamater.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Länkkärlek

Länkar

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se