Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 9 januari 2013

Bäst i test igen! Dammsugare nurå!

Av Lena - 9 januari 2013 00:17

Jag är verkligen noga när jag ska köpa prylar! Jag Googlar och letar och läser recensioner ! Det ska vara billigast, mest funktionsdugligt och mest ekonomiskt och dessutom miljövänligt! Och ha kunder som köpt samma och som är nöjda! Basta!


Lagom tills vi skulle suga upp granbarren efter jul så la så klart vår 15 år gamla dammsugare av. Den har varit en trotjänare på alla sätt. Skit oxå!


*letar*

*hittar*


Säger bara:

Electrolux ZUSG3901 UltraSilencer Green


 


Enda som överröstar dammsugaren är makens som som har oral inkontinens

 
ANNONS
 
Mita

Mita

9 januari 2013 17:40

Oj jag är tvärtom, orkar inte leta utan köper oftast första bästa!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

9 januari 2013 18:08

Mita: Ajajaja! Jag är hysteriskt petig med vad jag köper vad gäller allt från kaviartuber till tvättmaskiner ;)

http://www.almamater.se

 
Michael

Michael

10 januari 2013 07:24

Mita & Lena: Jag känner igen mig i er BÅDA! :-)

Ett tips kan då vara att kolla in Bäst i test-sidan först. Då får man veta vad som vunnit i testerna OCH vad användarna tycker OCH slipper leta utan kan direkt köpa första bästa! Riktigt smart! :-)

Lycka till!

http://www.bast-i-test.se

 
Lena

Lena

10 januari 2013 10:58

Michael: Självklart har jag varit och kollat inne på er sida också! Men jag skulle så klart aldrig köpa något endast med vägledning av den utan kollar runt på andra också. Det gäller att jämföra även bäst-i-test-testerna :)

http://www.almamater.se

 
Bäst i test

Bäst i test

11 april 2018 21:35

Gammalt inlägg, men brukar ändå läsa din blogg och sprang in i detta inlägg. Håller helt med om att jämföra är något jag också alltid gör, och framför allt när det handlar om "lite dyrare" prylar såsom t.ex dammsugare, vilket jag var på jakt efter rätt nyligen. :)

http://https://bästitest.org/kopa-dammsugare

 
Lena

Lena

12 april 2018 08:51

Bäst i test: Och Prisjakt! :)

http://www.almamater.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Länkkärlek

Länkar

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se