Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Nynäshamns Ångbryggeri är världsmästare! Så klart!

Av Lena - 28 oktober 2011 09:44

Stort grattis till Nynäshamns Ångbyggeri som är världsmästare på bira!


Bevis här: World Beer Awards 2011


Bötet Barley Wine kom etta i sin kategori i Europa och i världen.
Sotholmen EXTRA Stout kom etta i sin kategori i Europa.


Jag kan berätta att min sambos absoluta favorit är Bötet! 

STORT GRATTIS!

Edit: Fast själv har jag alltid föredragit Indianviken Pale Ale


 
ANNONS
 
Ingen bild

Sambon

28 oktober 2011 22:19

Den har varit för mig världens bästa öl sen den kom ut :) Helt underbart komplex fruktighet och beska. Smaklökarna EXPLODERAR!!!

 
Lena

Lena

29 oktober 2011 00:22

Sambon: Ja, jag vet! Du dreglar bara du hör namnet!

http://almamater.bloggplatsen.se

 
Charlotta

Charlotta

2 november 2011 00:02

Detta vidarebefordras omedelbums till min ölgalna sambo!

Och fy fabian vad jag har blivit dålig på att kommentera - sorry för det!

http://www.matrepubliken.se

 
Lena

Lena

2 november 2011 10:29

Charlotta: Har man aldrig provat deras öl så har man gått miste om något!
Kommentera? Man har inte alltid tid och ork!

http://almamater.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se