Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 2 juni 2011

Smaktest: Sangria från Don Simon

Av Lena - 2 juni 2011 10:00

Kopierat rakt av från deras text:

”Don Simon Sangria har under de senaste åren vuxit sig fram till att bli världens mest sålda Sangria. Don Simon Sangria är gjord på 100% naturliga råvaror och varje år produceras ca 60 miljoner liter.
Sangrian är förpackad i en praktisk och miljövänlig PET-flaska som återvinns i det svenska returpacksystemet.


Sangrian passar bra som en frisk eftermiddagsdrink och då den serveras i kanna är den perfekt att dela vänner emellan. Don Simon Sangria ska serveras välkyld med isbitar och gärna med frukt som komplement. På äkta spansk maner ska Don Simon Sangria serveras med skivade apelsiner och citroner. En svensk variant är att servera sangrian med färska jordgubbar.
 

Pris
:65kr
Typ: Sangria
Artikelnummer:2424
Volym: 1000ml
Ursprung: Spanien
Producent: J. Garcia Carrion
Alkoholhalt: 11%”

 

Systembolaget säger!


Vi säger:

Med mycket frukt och is i blir den god! Vi tycker dock att den är lite för söt men så är vi väldigt känsliga för detta.


Den säljs på praktisk pet-flaska på systemet och är därmed lätt att ta med på utflykter.

Tips är att frysa iskuber med frukt- och bärbitar i att fylla glaset med innan du häller i drycken!


  


 
ANNONS
 
Ingen bild

Avataria

2 juni 2011 17:10

Ja, det där SKA jag testa.

 
Ingen bild

karin

7 juni 2011 16:24

Kan tycka att sangria frisante på 275ml flaska är mycket fräshare och godare.

 
Lena

Lena

8 juni 2011 23:11

Avataria: Prova skadar aldrig. Den var rätt god men jag insåg att jag inte är någon sangria-fan :) Gillar rent rött eller vitt bättre.

karin: Tack för tipset. Får nog prova för nu blev jag nyfiken! :)

http://almamater.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se