Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Miljökassar

Av Lena - 13 januari 2011 11:07

Jag har ju bojkottat plastkassarna sedan många år. Jag har en hel hög miljökassar som kostar 10 kronor styck och håller i åratal! Problemet är att de tar plats och om jag ska gå en promenad och handla på hemvägen måste jag ta en under armen eller om jag råkar handla oplanerat och inte kan ta varorna i famnen så måste jag köpa en plastkasse.

Nu är problemet löst. En liten, tunn, hopvikbar historia som ryms i fickan eller handväskan. Den heter Baggu, rymmer 15 liter, håller för 12 kilo och är tvättbar i maskin. Toppen för en miljövän!


Den finns hos Ninas Mat och jag ska skaffa mig en rökgrå för det passar mig perfekt!  Detta är inte jag  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Avataria

18 januari 2011 19:36

Jag köper gamla tjocka gardiner på Myrorna/RödaKorset/Erikshjälpen och syr egna :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se