Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 5 december 2010

Ädelost- och skinksås till pasta (och lite dressad sallad)

Av Lena - 5 december 2010 00:40

Det har inte blivit så mycket matbloggande på ett bra tag som du säkert har märkt. Bloggen har hamnat i ett slags ”personlighets-svacka”. Jag har inte heller lagat så mycket mat som man kan blogga om. Skräp- och skitmat. Jag HAR lagat rätt mycket riktig mat men all tid har gått till flytten och dessutom har vi inte haft internet. Den riktiga maten jag lagat har jag inte orkat skriva om.

Ja eller, internet har vi inte nu heller, vi stjäl fortfarande av grannen (Läs här mamma: det kostar inte grannen något så jag är inte en äkta skurk) men jag blir utloggad hela tiden så det hela är ytterst osäkert.

Nu har jag kört järnet hela dagen

 
ANNONS
 
Lena

Lena

5 december 2010 03:20

Bloggplatsen har uppdaterat ocg då försvann hel bibban, med recept och allt. Nytt i morgon när jag tror det här stället funkar.

Puss

http://almamater.bloggplatsen.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

7 december 2010 10:09

aha ok kram

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se