Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

Aioli från Caj P. Testad nyss.

Av Lena - 25 augusti 2010 11:42

När vi skulle äta kräftor upptäckte jag att jag glömt bort det där med såser. Skickade sonen att ”panikhandla” majonnäs och aioli. Sa att han skulle köpa ”Äkta vara” från Kavli. De utan tillsatser. Nu hittade han inte dessa, och inte frågade han i affären heller den lata slyngeln, så han kommer hem med det första han fick blicken på. Aj! Caj P. Aioli!


Jag vill bara säga att den innehåller:

Vegetabilisk olja (70 %), vatten, äggula, vinäger, salt, vitlöksextrakt, förtjockningsmedel (E-412 och E-415), smakämnen, surhetsreglerande medel (E-270) och konserveringsmedel (202)


Jag vill också säga att den inte var god! Alls! Den lilla vitlökssmak som fanns var konstgjord, resten smakade plastigt med något konstigt syrligt.

1,5 av 5 klyftor


  

 
ANNONS
 
@Receptomaten

@Receptomaten

25 augusti 2010 20:18

Jag förknippar Caj P's produkter med kvalitet eller har gjort rättare sagt - vi närmare eftertanke har vi nog inte haft någon Caj P produkt hemma på några år..

Jag tycker du ska ringa eller maila och klaga, berätta att du är mer än besviken både på smak och innehåll.

http://receptomaten.blogspot.com

 
Lena

Lena

25 augusti 2010 20:53

Jag älskar deras grillkrydda, särskilt Original! Blev både förvånad och besviken.
Maila? Det är ju bara att läsa på flaskan för att inse att man inte ska köpa den. Jag menar; vitlöksextrakt och smakämnen!
Jag får slå min son! Nä, var faktiskt på ICA idag och tittade och de hade tagit bort Kavlis äkta. Hade inte tid att fråga. Sprang in och ut.

http://almamater.bloggplatsen.se

 
@Receptomaten

@Receptomaten

25 augusti 2010 23:24

Nu blir jag nyfiken på vad aiolin man köper i lösvikt på charken innehåller egentligen.. Hmmm.. Iofs handlar jag den extremt sällan men ändå.

Men en aioli går ju att blanda själv om det inte är för brått?

http://receptomaten.blogspot.com

 
Lena

Lena

25 augusti 2010 23:29

Jag brukar göra fusk av äkta majonnäs där jag blandar i olivolja och vitlök. Det funkar om man inte har tid/ork/lust till att göra grunden själv.

http://almamater.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Länkkärlek

Länkar

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se