Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Ny test av min De Buyer och pannkakor + mer falukorv

Av Lena - 18 augusti 2010 08:39

Test nr 4 med min (nu nästan) nya De Buyer kolstålsstekpanna blev med pannkakor (receptet här). Jag kommer inte att använda den till pannkakor eftersom bottenytan är för stor och jag gillar mindre pannkakor men jag måste ju prova hur den funkar till detta. Pannan klarade detta med glans!


Så nu vet du det! Om du nu undrade …


Edit: den går att diska med diskmedel men man måste torka av den och smörja med olja annars kan stålet rosta. Sa jag att den gick på 325 pix och är 28 cm i överkant?

    


Melkers falukorv (som ofta fastnar lite i pannan)


Övriga resultat av min testiver:


Inköp


Stekpanneförberedelser samt steka vårrullar i olja


Enebackens falukorv från Lidl (som ändå aldrig fastnar i pannan)


Omelett


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Länkkärlek

Länkar

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se