Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

Sverige - Grekland, tur och retur!

Av Lena - 15 augusti 2010 02:12

Sex dagar är så klart för lite om man ska hinna uppleva och sådär men det är bättre än inget.

Nu är vi hemma igen och kan låsa toalettdörren.

Alltså, greker har inte lås på sina toaletter! Det finns ingen nyckel! Inte ens på vissa restauranger.  Dörren går inåt så man kan ändå hindra att någon går in men … ?


Jag ska blogga om resan och allt runt omkring. Flygbolaget (Iberworld), resebolagets insats (Apollo), hotellet (Ilianthos village) med personal, ”semi inclusive” (och dess innebörd) och om allt annat som upplevdes. På en skala från 1 – 5 så har jag nog betyg från minus två till plus sju! Minst!


Skapar en ny kategori som får heta Resa och resultat, Chania i Grekland. Lite om ”vad man får för pengarna”, bemötande och annat livsviktigt.


Men inte idag! Är dödstrött och helslut!


Bloggen har fått en ny funktion som heter ”Frågeruta”. Det såg jag nu när jag kom hem.  Vet inte vad det ska vara bra för? Jag menar, undrar man något så kan man väl fråga i en kommentar? Får se om jag behåller det eller tar bort det.


Har fått ett antal kommentarer när jag varit borta. Jag lägger inte ut dem nu utan väntar tills i morgon. Jag vill svara på kommentarer direkt när jag lagt ut dem och nu är jag slut och orkar inte.

Kommer åter efter några timmars sömn.


God natt!


   På väg...    

 
ANNONS
 
@Receptomaten

@Receptomaten

16 augusti 2010 16:31

Ska bli spännande och roligt att läsa om era bravader! Hoppas ni fotat mycket å!

http://receptomaten.blogspot.com

Lena

16 augusti 2010 20:35

301 bilder, men det mesta rensas bort :)
Du vet, 5 bilder på samma innan man tror det blir bra ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se