Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2010

Ny test av De Buyer-stekpannan och falukorv

Av Lena - 5 augusti 2010 22:07

Test 2 av min nya De Buyer fick bli genom att steka falukorv. Ett prov så GOTT som något!


Jag hade pyttelite fett i pannan som var på rätt hög värme. Slängde i falukorven och tänkte att jag skulle få hacka loss den! Icke sa Nicke!!! Oj, oj, oj, vilken panna. Korven blev perfekt stekt och snabbt gick det. Låt dig inte luras av att korven på bilden är lite blek. Jag fotade innan det var klart och sedan hade jag inte tid med mer fotande.   Jag snittar dem så de ser ut som Pacman-gubbar för att de inte ska bli för skålformade i stekpannan!


   Inget har fastnat!


Löööv!


Övriga resultat av min testiver:


Inköp


Stekpanneförberedelser samt steka vårrullar i olja


Omelett


Pannkakor och annan korv

 
ANNONS
 
@Receptomaten

@Receptomaten

7 augusti 2010 18:41

Du ska göra ett hål med äppelurkärnaren så kan Pac-Man gubbarna se å!

Fråga, vad kostar en panna som denna?

http://receptomaten.blogspot.com

Lena

16 augusti 2010 14:53

Den kostade bara 325 kronor på Gordon Bleu i Stockholm! Prisvärt tycker jag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se