Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Latmat

Av Lena - 8 juli 2010 22:00

Skala (skrapa) potatis och tärna den. Koka den mjuk.

Laga en god béchamelsås och tillsätt rikligt med klippt dill. Blanda försiktigt i den kokta potatisen.

Servera med gravad lax!   

Det finns inga grönsaker som passar till det här tycker jag men några varv med vitpepparkvarnen är ett måste!

 
ANNONS
 
Kari Receptomaten

Kari Receptomaten

9 juli 2010 15:26

Latmat gillas :) Att alls laga mat när hettan suger musten ur en..
Jag har börjat tagga latmat: http://receptomaten.blogspot.com/search/label/Latmat

http://receptomaten.blogspot.com

 
Lena

Lena

9 juli 2010 15:40

Har sett din kategori. Toppen! Tummen upp!

http://almamater.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se