Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Helgmeny vecka 20

Av Lena - 21 maj 2010 14:56

Nu är det bara att inse att frysen måste tömmas och planera maten därefter. Och ta tillvara allt som ligger och samlar damm i torrskåpen. Har inte många hyllvärmare där men nu får det bli lite rotation på eländet. På söndag får det börja och sedan får maten bli som den blir med det som finns. En attans massa matlåder finns som tur är.


Fredag

Kycklingsallad med grekiska toner


Lördag

Räkmousse och grillspett med potatissallad


Söndag

Sticker huvudet i frysen då för att kolla och trolla Orka! Nä! Mackor blev de.

 
ANNONS
 
Moma

Moma

21 maj 2010 21:37

Ja du, jag bestämde mig för samma sak, frystömmning. Vips så försvann min matlust. Nu kan jag bara äta det jag blir sugen på för stunden (stunden är mycket flyktig) och knappt det :( Kanske du kan komma hit och sticka huvudet i min frys och trolla lite där med:)?

http://www.momaskitchen.wordpress.com

 
Lena

Lena

21 maj 2010 23:27

Japp! All matlust och all inspiration försvinner när man måste trolla med gamla skåpsrester. Jag som t.o.m har sparat kokt spagetti i frysen.
Vi kanske ska sticka huvudet i varandras frysar? Roligare så! Och så startat vi en blogg ihop; "Här har du ditt frysskåp!"
*fniss*

http://almamater.bloggplatsen.se

 
Moma

Moma

22 maj 2010 08:23

Låter strålandes!

http://www.momaskitchen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Länkkärlek

Länkar

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se