Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Värdelöst vetande

Av Lena - 24 februari 2010 10:24

Läste i "Mästarkryss" nr 1/2010 att Carambola är bra till att putsa mässing! Jag har flera ljusstakar i mässing som jag inte får fina. Nu ska jag köpa stjärnfrukten och prova!

 
ANNONS
 
Birgitta Höglunds Mat

Birgitta Höglunds Mat

24 februari 2010 11:51

Tack för intressant information. Man lär sig alltid nåt nytt ;)

http://birgittahoglundsmat.wordpress.com

 
Filifjonkan

Filifjonkan

24 februari 2010 12:52

Hej Lena Ja mässing är lite knepigt att putsa Men jag köpte mässsingsputs men det är dyrt men räcker ju urlänge så då blir det rätt fint.Men det där du skriver låter intressant kanske skulle man prova?

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

24 februari 2010 12:57

Det är ju väldigt miljövänligt så det är värt att prova!

http://almamater.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Länkkärlek

Länkar

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se