Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

Kycklingpytt

Av Lena - 10 februari 2010 23:25

Resten av den kokta potatisen från i söndags, den grillade kycklingen från måndagen, ett paket bacon, skivade champinjoner ur frysen och en hackad lök serverad med bl.a romansallad och Caesarsalladsdressingen, även det från måndagen, kan göra underverk i magen!


  


Den grillade kycklingen vi köpte i måndags räckte alltså till 5 portioner!

2 pers med Caesarsallad, 1 pers och en ordentlig lunch på skrovet samt 2 pers med pytt!

Inte illa pinkar av en trähäst!

 
ANNONS
 
Fillifjonkan

Fillifjonkan

11 februari 2010 11:37

Åh så gott det där skulle jag vilja ha till middag idag,,hmm kan du faxa en portion?

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena

11 februari 2010 12:25

Skickar genast en portion ;)

 
Fillifjonkan

Fillifjonkan

11 februari 2010 13:44

Hahha Tack så mycket för pytten den har jag ställt i kylen till middag sen då den doftar så gott så snäll du är,, kramis

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Senaste kommentarerna

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se