Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Surdegsstarten som fick en sjuk sköterska!

Av Lena - 22 januari 2010 22:07

Skulle ha bakat av surdegsstarten som blev klar idag men jag är så j-a sjuk!

Har bara idag gjort slut på 60-70 pappersnäsdukar. Nyser så grannarna snart klagar och har svårt att tänka.

Surdegen ser i alla fall strålande ut. Det tycks bubbla av glädje! Nu åker den in i kylen så får vi se när jag orkar.

 
ANNONS
 
Kari Receptomaten

Kari Receptomaten

22 januari 2010 23:54

Lugn, bara lugn - rågsuren behöver mogna (iaf vad jag tycker mig ha märkt).
Så det är läge att köpa aktier i näsduksfabriken? *ojoj*
Vitlök, whiskey och håning. Det blir lite roligare att vara sjuk då. Krya på sig!

http://receptomaten.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

23 januari 2010 00:05

Tack för lugnande ord om mognad! Nu känner jag mig trygg!
Ja, näsduksmarkanden är på väg upp. Har förbrukat 90 stycken hittills idag!
Har satt i mig whiskey och håning. Vitlöken tänkte jag inte på.
Och tack för sjukbesöket! Det muntrade upp! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Länkkärlek

Länkar

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se