Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Min surdegsstart Dag 3

Av Lena - 20 januari 2010 09:53

Tittar man ner i burken ser det ut som DÖDA HAVET!


Före skak av burk klockan 08.30 pip

  


  


Det här kan ju inte vara rätt?

:(


--------------------------------------------

Suck!

Klockan 20.30 så är det inte en bubbla eller ett liv!

Skakar den och sätter den i skåpet! Ställer klockan på 08.30 för ny skakning av burken men har gett upp


  


  


JAG VISSTE DET! Det är därför jag är rädd för surdeg!

 
ANNONS
 
Kari Receptomaten

Kari Receptomaten

20 januari 2010 14:17

Ser fint ut tycker jag. Har du rört om ngt?

http://receptomaten.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

20 januari 2010 14:39

Läser du inte alla inlägg? ;)
Skakat och fotat morgon och kväll varje dag!

 
Ingen bild

Lena

20 januari 2010 16:11

Fel av mig. Hade ju inte skrivit att jag skakade på burken. Tillrättat nu :)

 
Kari Receptomaten

Kari Receptomaten

20 januari 2010 23:17

Jag hänger med så gott jag kan med min ihåliga hjärna ;)

Tänkte en tanke nu(!), är det skillnad på att skaka och röra? När man rör om tillförs luft och grejer från luften. Skaka, ja då är det ju samma hela tiden.

http://receptomaten.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

20 januari 2010 23:22

Martin säger: "skaka försiktigt på burken morgon och kväll" å de har jag gjort ju ...

...bekymmersrynkor i pannan. Sa ju att jag var rädd för surdeg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se